jueves, 10 de diciembre de 2009

CONTRAPUBLICITAT

Així, amb ses meves paraules, diria que sa contrapublicitat es un mètode sorgit de sa posada en pràctica conjunta de cadascun dels subjectes (alfabetitzat mediàticament, conscient, actiu, crític, social i creatiu) que ens formen i que vaig anomenar a l’actualització anterior. Es a dir, es conglomerat de tot allò que posa cadascun d’aquest subjectes dóna fruit a sa contrapublicitat, ja que sense s’assistència d’un o s’altre aquesta no seria possible.

En poques paraules, contrapublicitat implica coneixença des mitjans de comunicació i des seus usos i finalitats, implica iniciativa, crítica i per açò consciència, implica solidaritat, humanitat, cooperació, després de tot això, molta creativitat!!!

Després d’aquesta introducció, aquí vos deix un exemple de contra publicitat fet per mi mateixa.

Abans de res, he d’advertir que podreu observar alguns problemets, però no hi he pogut fer res. Es missatge crec que és clar i concís, i era açò lo que més m’interessava. Serà que no tots es subjectes es desenvolupen de sa mateixa manera i es meu subjecte alfabetitzat mediàticament respecte s’utilització d’alguns programes encara està una mica endarrerit. ;)

Anuncis originals:



Contrapublicitat:


Amb aquesta pràctica volia fer una crítica a tots es anuncis publicitaris que conviden a comprar i que donen “pa” a aquesta societat capitalista basada amb es consum. I quina època millor per triar un anunci que aquesta, sa de Nadal on es dupliquen i tripliquen aquest anuncis publicitaris, per açò sa crítica a aquest anunci del Corte Inglés convidant a fer ses compres nadalenques en es seus establiments.

Però mirant la contrapartida d’aquests anuncis, no només conviden a comprar, si no que com es veu a n’es vídeo, es consum abusiu de productes dels quals sovint sa majoria són del tot innecessaris, provoca es deteriorament constant i progressiu des planeta. I crec que precísament durant aquestes dates ho hem de tenir més present que mai.

Paula.

(pd_ segurament s'efectuaran canvis a sa contrapublicitat, mentre deix es meu primer intent)

No hay comentarios:

Publicar un comentario